مهاجرت به استراليا | ويزاي استراليا | اخذ اقامت استراليا مهاجرت به استراليا | ويزاي استراليا | اخذ اقامت استراليا .

مهاجرت به استراليا | ويزاي استراليا | اخذ اقامت استراليا

شرايط اقامت دائم استراليا از طريق ويزاي ۱۸۹

اقامت دائم استراليا از طريق ويزاي ۱۸۹

اقامت دائم استراليا از طريق ويزاي ۱۸۹ به افرادي تعلق مي گيرد كه مايلند از طريق نيروي كار و به همراه خانواده به استراليا مهاجرت كرده و با اخذ اقامت دائم استراليا از بدو ورود، در اين كشور زندگي، كار و تحصيل كنند. با دريافت اين ويزا، شخص از مزاياي مديكر استراليا (طرح درمان ملي) بهره مند مي شوند. همچنين مي توانند با كسب شرايط لازم، درخواست شهروندي استراليا بدهند. متقاضيان اين ويزا، بدون استفاده از اسپانسر فاميلي يا ايالتي، مايلند به استراليا مهاجرت كنند.درخواست اين ويزا بر مبناي امتياز فرد متقاضي، بررسي مي شود. متقاضياني كه بر مبناي سيستم امتياز بندي مهاجرت كاري به استراليا، بتوانند حداقل ۶۰ امتياز كسب نمايند، واجد اخذ اين ويزا خواهند بود. دارندگان ويزاي ۱۸۹ استراليا، مي توانند در هر نقطه از استراليا كه مايل باشند، زندگي، كار و تحصيل نمايند. متقاضي بايد بتواند حايز شرايط ذيل براي اخذ اين ويزا باشد: ويزاي اقامت ۱۸۹ استراليا ويزاي اقامت دائم استراليا مي باشد. اين ويزا احتياجي به كارفرما يا اسپانسر ندارد و تنها بر پايه ي مهارت متقاضي مي باشد. شرايط لازم ويزاي ساب كلاس ۱۸۹ استراليا: براي اقدام جهت اخذ ويزاي ساب كلاس ۱۸۹ استراليا، متقاضي بايد شرايط زير را دارا باشد: سن او زير ۵۰ سال باشد. در زمينه زبان در سه سال گذشته، يكي از شروط زير را داشته باشد: در چهار مهارت آيلتس، حداقل نمره ي ۶ را كسب كرده باشد. متقاضي ميتواند معادل اين آزمون را در ساير آزمون هاي معتبر در سيستم اداره مهاجرت استراليا ارائه كند. در مهارت هاي تافل، براي گوش كردن ۱۲ امتياز، براي خواندن ۱۳ امتياز، براي نوشتن ۲۱ امتياز و براي صحبت كردن ۱۸ امتياز كسب كرده باشد. از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شركت كرده و در مجموع امتياز ۱۶۹ به دست آورده باشد. در يكي از شغل هاي مورد نياز دولت استراليا، در خواست خود را ارايه دهد. ارزيابي مدارك: با ارايه مدارك تحصيلي شغلي به يكي از مراكز ارزيابي شغلي تعيين شده، تاييديه لازم را تهيه نمايد. اين مرحله بين يك هفته تا ۴ ماه بسته به سازمان موردنظر زمان نياز دارد. براي انجام ارزيابي مدارك، اغلب اوقات احتياج به مدرك زبان داريد. ليست رشته ها به همراه سازمان ارزيابي كننده آنها ليست سازمان هاي ارزيابي مدارك. طبق جدول امتياز بندي مهاجرت به استراليا حداقل ۶۰ امتياز داشته باشد. مراحل دريافت ويزاي كلاس ۱۸۹ استراليا: فرد متقاضي واجد شرايط بالا، در مرحله اول سوابق تحصيلي و شغلي خود را به وسيله نهاد مشخص شده براي هر شغل، ارزيابي مي كند.(ارزيابي مدارك) اين ارزيابي بنا به مورد، بين ۱ تا ۴ ماه زمان مي برد و هزينه آن در شركت هاي مختلف متفاوت است. در مرحله دوم، شخص اقدام به تكميل EOI مي نمايد. با تكميل اين فرم، پس از بررسي، دعوتنامه اي از طرف دولت استراليا براي فرد ارسال مي شود. درباره EOI بيشتر بدانيم. مرحله سوم، با آماده بودن دعوتنامه، متقاضي فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاريخ دعوتنامه، درخواست ويزاي خود را در سايت اداره مهاجرت مهاجرت استراليا ثبت نمايد. در حال حاضر مدت زمان اعلام شده براي رسيدگي، ۳ ماه است. تست هاي پزشكي و پليس چك نفراصلي و همراهان در اين مرحله انجام مي شود. نتيجه ي درخواست متقاضي، به صورت ايميل به وي ابلاغ مي شود و در صورت اخذ ويزا، شرايط و مقررات آن براي فرد، تشريح مي شود. مدارك لازم اقامت استراليا از طريق ويزاي كلاس ۱۸۹: مدارك شناسايي(شناسنامه و پاسپورت) مدرك زبان انگليسي مدرك پرداخت هزينه عقدنامه در صورت تاهل كارت پايان خدمت براي آقايان عكس سابقه كاري حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته كليه شواهد كاري مانند قراردادها، پرداخت ها، ماليات و…. گواهي اشتغال به كار با ذكر زمان، مقام، وظايف و حقوق با جزييات در سربرگ رسمي شركت با امضاي مدير مربوط مهمور به مهر شركت فيش حقوقي بويژه در مشاغل دولتي تمامي مدارك تحصيلي، دييلم ها، دوره ها و به ظور كل هر مدرك و نشاني كه به اثبات صلاحيت كاري فرد كمك مي كند. گواهي هاي سلامت متقاضي و همراهان و گواهي سوپيشينه پليس همراهان ويزاي مهاجرت به استراليا: همسر و فرزندان متقاضي اقوام متقاضي مثل والدين، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدين و فرزندانشان كه در يكسال گذشته از لحاظ مالي به شخص متقاضي وابسته باشند. هزينه ي مهاجرت به استراليا از طريق ويزاي ۱۸۹: هزينه ي ويزاي ۱۸۹ (كه به دولت استراليا پرداخت مي شود) براي متقاضي، ۳۶۰۰ دلار، افراد بالاي ۱۸ سال خانواده ۱۸۰۰ دلار و براي افراد زير ۱۸ سال ۹۰۰ دلار مي باشد. دارندگان ويزاي ۱۸۹ استراليا: بعد از دريافت ويزاي ۱۸۹ كه اقامت دائم استراليا است، شما بايد قبل از موعد موقرري كه افسر پرونده برايتان مشخص مي كند به استراليا سفركنيد تا ويزاي شما باطل نشود. بعد از اولين سفر شما محدوديتي براي رفت و آمد نداريد و ميتوانيد تا ۵ سال به استراليا رفت و آمد كنيد تا سيتيزن شيپ استراليا را بدست آوريد. افرادي كه از طريق ويزاي ۱۸۹ به استراليا مهاجرت مي كنند Permanent Resident ناميده مي شوند. اين افراد مي توانند: در استراليا كار كنند. در سيستم پزشكي رايگان استراليا ثبت نام كنند. اگر فرزندي در استراليا بدنيا بياوريد آن فرزند شرايط گرفتن پاسپورت استراليا را دارد. با گذراندن دوره لازم (۳سال) شهروندي استراليا را بدست آورند. از وام خريد خانه در استراليا استفاده كنند. به مدت ۵ سال به داخل و خارج استراليا سفركنند و از ويزاي اقامت ۱۸۹ خود استفاده كنند. خانواده خود را با دريافت اقامت به استراليا بياوريد (همسر و فرزندان). براي تحصيلات خود و خانواده خود وام هاي بلند مدت دريافت كنيد. فرزندان خود را به مدرسه هاي رايگان بفرستند سرانجام ويزاي ۱۸۹: بعد از اينكه ويزاي اقامت ۱۸۹ استراليا را از طريق تخصص وسيستم امتياز بندي مهاجرت به استراليا دريافت كرديد، نوبت به مرحله ي سيتيزن شيپ استراليا مي رسد. ويزاي اقامت ۱۸۹ استراليا ويزاي دائم مي باشد اما شما براي مدت ۵ سال اجازه پرواز داريد، شما مي توانيد در طول اين ۵ سال كه ويزا صادر مي شود شرايط شهروندي يا سيتيزن شيپ استراليا را بدست آوريد. بدين صورت كه از روز اول كه به استراليا مهاجرت مي كنيد، ۳ سال از ۴ سال را در استراليا باشيد. با اين شرط كه سال آخر را فقط ۳ ماه خارج از استراليا باشيد. اگر نتوانيد سيتيزن شيپ استراليا را دريافت نمائيد، يعني كمتر از ۳ سال در استراليا مانديد،دو حالت براي شما بوجود مي آيد. ۲ سال از ۵ سال را در استراليا بوده ايد كه در اين حالت مي توانيد اقامت خود را از طريق ويزاي بازگشت به استراليا تا ۵ سال ديگر تمديد كنيد. كمتر از ۲ سال از ۵ سال را در استراليا بوده ايد كه باز هم از طريق ويزاي بازگشت به استراليا امكان تمديد ۳ ماهه ويزا براي شما امكان پذير مي باشد.


برچسب: ، اخذ اقامت استراليا، بهترين روش مهاجرت به استراليا، شرايط مهاجرت و اخذ اقامت استراليا، ليست مشاغل مورد نياز استراليا، مهاجرت به استراليا از طريق تخصص،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۰۲:۱۳:۴۶ توسط:maryam موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :