مهاجرت به استراليا | ويزاي استراليا | اخذ اقامت استراليا مهاجرت به استراليا | ويزاي استراليا | اخذ اقامت استراليا .

مهاجرت به استراليا | ويزاي استراليا | اخذ اقامت استراليا

مهاجرت به استراليا از طريق تخصص

مهاجرت به استراليا از طريق تخصص يكي از روشهاي مرسوم جهت كسب اقامت دائم استراليا است و شمار زيادي از هموطنانمان هر ساله جزو متقاضيان اين نو ويزا ميباشند. اگر چه مهاجرت از طريق تخصص به استراليا شرايط نسبتا سختي را دارد اما افرادي كه از اين طريق موفق به مهاجرت به استراليا ميشوند شرايط زندگي خوب و مرفه ي را در كشور استراليا تجربه خواهند كرد و با توجه به تمهيداتي كه دولت استراليا براي مهاجرين قانوني وضع كرده است به سرعت با محيط جديد سازگار خواهند شد.
شرايط مهاجرت به استراليا از طريق تخصص

شرايط وضع شده جهت ويزاي اسكيل وركر استراليا را ميتوانيد از طريق صفحه امتيازبندي ويزاي اسكيل وركراستراليا ملاحظه نماييد ولي بصورت اجمالي اين شرايط عبارتند از :

شرايط سني ( ۱۸ تا ۴۹ سال )
تسلط بر زبان انگليسي ( حداقل آيلتس ۶ )
سوابق مرتبط كاري در استراليا
سوابق مرتبط كاري با مدرك تحصيلي موجود در ليست مشاغل موردنياز استراليا
مدرك تحصيلي ( ديپلم به بالا )
تحصيل در استراليا حداقل ۲ سال
مهارتهاي همسر متقاضي ويزاي اسكيل وركر
گذراندن يك سال دوره هاي تخصصي


تذكر در مورد آيتم شماره ۴

مدرك تحصيلي شما بايد در فهرست تخصص هاي مورد نياز استراليا قرار داشته باشد. جهت آگاهي از اين موضوع ميتوانيد با شماره تلفنهاي موسسه تداوم نسل سپيد تماس گرفته و از وضعيت خود مطلع گرديد و يا از طريق فرم ارزيابي آنلاين اقدام نماييد.هريك از ويژگيهاي فوق امتياز خاصي را شامل ميشود و در صورت كسب ۶۰ امتياز شما موفق به كسب اقامت دائم استراليا از طرق ويزاي ۱۸۹ خواهيد شد و در صورتي كه امتياز شما ۵۵ باشد ميتوانيد از طريق ويزاي ۱۹۰ اقدام نماييد و در صورت موفق شدن به كسب ۵۰ امتياز ميتوانيد از شرايط ويزاي كلاس ۴۸۹ بهرمند شويد. در ادامه توضيح مختصر در رابطه با كلاسهاي فوق ارائه شده است.

ويزاي ۴۸۹ يك ويزاي موقت ۴ ساله است كه مي تواند به ويزاي اقامت دائم استراليا تبديل شوداگر متقاضي شرايط لازم را (كه شامل ۲ سال زندگي و كار در بدو ورود است) رعايت كند.
ويزاي كلاس ۱۹۰

اين نوع از ويزا در واقع يك ويزاي امتيازي است و مربوط به افرادي است كه ميخواهند براي مهاجرت به استراليا از حمايت(اسپانسر)ايالتي برخوردار شوند.
ويزاي كلاس ۱۸۹

اين حالت از ويزاي مهاجرت استراليا بهترين نوع ورود به خاك استراليا ميباشد، چراكه شما از همان ابتدا با اقامت دائم استراليا وارد شده و به هيچ ايالت و شخص يا سازماني وابسته نيستيد

استراليا براي متقاضيان ايراني، دو نوع نيروي كار تخصصي را مي پذيرد :
۱- دارندگان مدارك تحصيلي دانشگاهي

استراليا اول جولاي هر سال ليستي از رشته هاي تخصصي مورد نياز خود را اعلام مي كند كه دارندگان مدارك تحصيلي مرتبط با اين رشته ها مي توانند در استراليا پذيرفته شوند.

براي اطلاع از اين رشته ها مي توانيد به سايت www.immi.gov.au/sol مراجعه نماييد. اگر تخصصي كه شما داريد شامل اين ليست نمي شود نا اميد نشويد به ليست تخصص هاي مورد نياز استان هاي استراليا كه در سال چندبار اپديت مي شود، نيز مراجعه كنيد. از لينك هاي زير مي توانيد ليست تخصص هاي هر استان را مشاهده نماييد:

– كانبرا :http://canberrayourfuture.com.au/portal/migrating/article/act-occupation-lis

– سيدني : http://www.business.nsw.gov.au/__data/assets/pdf_file/0019/25147/NSW-State-Occupation-List.pdf

– ايالت نورترن تراتوري: http://www.australiasnorthernterritory.com.au/Working/bsm/nt-nominated-general/Pages/sol.aspx

– آدلايد :www.migration.sa.gov.au/node/176

– ملبورن : www.liveinvictoria.vic.gov.au/visas-and-immigrating/occupation-lists

– پرت : http://www.migration.wa.gov.au/skilledmigration/Pages/Occupationsindemand.aspx

– كويزلند : http://migration.qld.gov.au/wp-content/uploads/pdf/occupation-list-489-visa.pdf
http://migration.qld.gov.au/wp-content/uploads/pdf/occupation-list-190-visa.pdf

تذكر : استراليا دانشگاه ها و موسسات ايران را به دو گروه درجه ۱ و درجه ۲ طبقه بندي كرده است. بر اساس اين تقسيم بندي مدارك تحصيلي صادره از دانشگاه هاي درجه ۱ معادل همان مدرك در استراليا مي باشند و مدارك تحصيلي صادره از دانشگاه ها و موسسات درجه دو، معادل مدرك يك سطح پايينتر در استراليا مي باشند . به عنوان مثال مدرك ليسانس از دانشگاه درجه ۲ معادل مدرك فوق ديپلم در استراليا است.

باتوجه به اين رتبه بندي ، متقاضي بايد مدرك معادل مورد پذيرش شغل مورد نظر را دارا باشد.

مهاجرت به استراليا

۲- دارندگان مدارك فني و حرفه اي

شامل افرادي مي شود كه مدرك فني و حرفه اي از وزارت كار داشته باشند، يا داراي مدرك فوق ديپلم در رشته هاي فني و يا فارغ التحصيل هنرستان هاي فني باشند.
رشته هاي فني مورد پذيرش استراليا در حال حاضر شامل اين رشته ها است :
۱-برق، مكانيك و نقاشي اتومبيل
۲ – نجاري و كابينت سازي
۳ – برق گرايش صنعتي و گرايش عمومي
۴- الكترونيك
۵- لوله كشي
۶- جوشكاري
۷- آهنگري


برچسب: ، اخذ اقامت استراليا، اقامت دائم استراليا از طريق تخصص، حداقل امتياز مهاجرت به استراليا، ليست مشاغل مورد نياز استراليا، مهاجرت به استراليا از طريق كار و تخصص،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۰۲:۱۶:۴۵ توسط:maryam موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :